İZMİR / KİRAZ - Haliller Ortaokulu

Haliller Ortaokulu

Haliller Mah. Merkez Sok. No185 Kiraz/İZMİR
Vizyon
Çağdaş, demokratik, girişimci, üretken, akılcı yaklaşımlar gösterebilen, bilgiyi ve yaratıcılığını kullanabilen, sosyal ve kültürel özelliklerini ilişkilerine sağlıklı olarak taşıyabilen bireyler yetiştirmek. Okulumuzu ezbercilikten uzak, araştırma ve uygulamaya dönük bilimsel çalışmalar yapılan, öğrencilerimizin akademik başarılarını arttıran eğitim yuvası haline getirmek. Okulumuzu, eğitim-öğretim ve fiziki yapısı itibariyle bulunduğumuz ilin ve Türkiye’nin en nitelikli, seçkin okulların seviyesine getirmek.
Misyon
Verimliliği yüksek, karar alma süreci hızlı, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, ürüne ve sürece odaklı, sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, hizmeti alanın memnun olduğu, güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren, halkla bütünleşmiş, sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, lider anlayışlı, cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, öğrenciye odaklı bir kurum olarak topluma hizmet vermektir.
Kaloriferli (Kömür)
Karayolu ile yapılmaktadır.
Öğrenci Taşımalı kapsamında olup öğretmen özel servis kullanmaktadır.
Köy staüsündedir.
İle uzaklığı 150 km ilçeye uzaklığı 10 km dir.
Proje Çalışmaları
2015-2016 Eğitim öğretim yılında okulumuzda TÜBİTAK 4006 Projesi gerçekleştirilmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2017- 2018 eğitim öğretim yılında Erasmus+ KA1 101 projesine başvuru yapılmıştır.